ΣΥΓΧΑΡΗΤΗΡΙΑ ΕΠΙΣΤΟΛΗ ΠΡΟΣ ΤΗΝ ΔΗΜΟΣΙΑ ΒΙΒΛΙΟΘΗΚΗ ΒΕΡΟΙΑΣ

17 Σεπτεμβρίου, 2010

Το Δ.Σ. του Π.Ο.Ξ. και η κοινωνία του Ξηρολιβάδου συγχαίρουν την Δημόσια Κεντρική Βιβλιοθήκη Βέροιας για την κατάκτηση του Διεθνούς Βραβείου «Πρόσβαση στη μάθηση 2010» του ιδρύματος Bill & Melinda Gates σαν επιτυχές πρότυπο παγκόσμιας βιβλιοθήκης.
Η διάκριση αυτή αναδεικνύει την ανεκτίμητη προσφορά της Βιβλιοθήκης, στην υπηρεσία της γνώσης, της εκπαίδευσης και της διάδοσης της πληροφορίας, προς την κοινωνία μας και προς την διεθνή κοινότητα. Η κοινωνία του Ξηρολιβάδου διαδηλώνει την ιδιαίτερη χαρά της για το γεγονός, καθώς διατηρεί έντονη την ανάμνηση της δημιουργικής συμμετοχής της Βιβλιοθήκης στις «Γιορτές Βερμίου 2010» που διοργάνωσε ο Π.Ο.Ξ., όπως επίσης και στις διοργανώσεις των προηγουμένων ετών. Ιδιαίτερα συγχαρητήρια απευθύνονται προς την Διοίκηση, την Διεύθυνση και το Προσωπικό της Βιβλιοθήκης για το ακάματο και εξαιρετικό έργο που επιτελούν.
Οι Ξηρολιβαδιώτες αισθάνονται υπερήφανοι διότι τέτοιες διακρίσεις που προβάλλουν τιμητικά την Βέροια και την χώρα μας παγκοσμίως, τιμούν και τις τοπικές κοινωνίες.

Το Δ.Σ. του Π.Ο.Ξ.

Comments are closed.

Το παρόν συγχρηματοδοτείται κατά 75% από το ΕΓΤΠΕ