Αρχείο για Ιανουάριος, 2024

Φωτογραφίες απο την Κοπή της Πιτας του Χορευτικού μας 23.01.2024

26 Ιανουαρίου, 2024

ΕΥΧΑΡΙΣΤΗΡΙΟ ΤΟΥ Π.Ο.Ξ.

11 Ιανουαρίου, 2024

Βέροια, 11 Ιανουαρίου 2024, ΑΡ. ΠΡΩΤ: 2/2024

ΕΥΧΑΡΙΣΤΗΡΙΟ

Ο Πολιτιστικός Όμιλος Ξηρολιβάδου ευχαριστεί ιδιαίτερα όλα τα μέλη του και τους φίλους του χωριού που έδωσαν και φέτος μαζικά το παρόν στην εκδήλωση για τον εορτασμό των Φώτων στο Ξερολίβαδο κρατώντας ζωντανό το έθιμο, όπως επίσης και όσους/ες βοήθησαν εθελοντικά για την υλοποίησή της.

Ευχαριστεί τους επαγγελματίες: 1) Ζαχαροπλαστείο LIDO Υιοί Νικολάου Κουτόβα, 2) ΜΠΛΑΤΣΙΩΤΗ ΓΕΩΡΓΙΟ Κάβα Ποτών, 3) Φούρνος ΣΑΛΑΠΑΣΙΔΗ και 4) Φούρνος ΧΟΝΔΡΑΝΤΩΝΗ ΚΩΝ/ΝΟΥ,  που χορήγησαν μέρος των εδεσμάτων τα οποία κεράστηκαν στους παρευρισκόμενους.

Τέλος ευχαριστεί τον ιερέα του χωριού πατέρα Ιωάννη και την εκκλησιαστική επιτροπή του ιερού ναού του Προφήτη Ηλία που μερίμνησαν ώστε για μια ακόμη φορά να πραγματοποιηθεί ο εορτασμός των Φώτων στο χωριό μας.   

το Δ.Σ. του Π.Ο.Ξ.  

ΕΥΧΕΣ ΓΙΑ ΤΟ ΝΕΟ ΕΤΟΣ 2024 – ΕΟΡΤΗ ΤΩΝ ΘΕΟΦΑΝΕΙΩΝ

5 Ιανουαρίου, 2024

                                                                                                                    Αριθ. Πρωτ.: 1/24                                          

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

ΕΥΧΕΣ ΓΙΑ ΤΟ ΝΕΟ ΕΤΟΣ 2024 – ΕΟΡΤΗ ΤΩΝ ΘΕΟΦΑΝΕΙΩΝ.

Ο Πολιτιστικός  Όμιλος Ξερολίβαδου εύχεται  σε όλους τους συγχωριανούς, τα μέλη του, τους φίλους του χωριού και σε όλο τον κόσμο ευτυχισμένο και δημιουργικό το νέο έτος για την επίτευξη των συλλογικών και ατομικών στόχων της καθεμιάς και του καθενός και για την προκοπή του τόπου.

Ανακοινώνει  παράλληλα  ότι η τελετή καθαγιασμού των υδάτων με την κατάδυση του Σταυρού την ημέρα των Θεοφανείων είναι προγραμματισμένη να τελεστεί και φέτος στο Ξερολίβαδο στις 12:30 το μεσημέρι του Σαββάτου 6 Ιανουαρίου 2024. Μετά την κατάδυση του Σταυρού στη «Μπάρα» ο Όμιλος θα δεξιωθεί τους παρευρισκόμενους στην αυλή του κτιρίου του Π.Ο.Ξ. για την καθιερωμένη ανταλλαγή ευχών.

Το Δ.Σ. του Π.Ο.Ξ.                    

Το παρόν συγχρηματοδοτείται κατά 75% από το ΕΓΤΠΕ