Αρχείο για Σεπτέμβριος, 2023

ΕΚΔΗΛΩΣΗ ΤΟΥ ΧΟΡΕΥΤΙΚΟΥ ΤΟΥ ΠΟΞ

16 Σεπτεμβρίου, 2023

ΣΤΟ ΒΑΦΕΙΟΧΩΡΙ ΤΟΥ Ν. ΚΙΛΚΙΣ

Το χορευτικό συγκρότημα του Πολιτιστικού Ομίλου Ξηρολιβάδου παραβρέθηκε την Κυριακή 10 Σεπτεμβρίου και συμμετείχε – μετά από σχετική πρόσκληση – στην «Πανήγυρη 2023» του Βαφειοχωρίου Κιλκίς, που διοργάνωσε η Κοινότητα του ομώνυμου χωριού σε συνεργασία με τον Δήμο Παιονίας και τον Πολιτιστικό Σύλλογο Βαφειοχωρίου «Ο Άγιος Γεώργιος» για τον εορτασμό του Ιερού Ναού «Το Γενέσιον της Θεοτόκου».

Η εκδήλωση σημείωσε μεγάλη επιτυχία και το χορευτικό του ΠΟΞ ενθουσίασε με την εξαιρετική του εμφάνιση, κάτω από την καθοδήγηση του χοροδιδασκάλου του κυρίου Τσιαμήτρου  Κ.  Ιωάννη.

         Στην εκδήλωση εμφανίστηκαν επίσης και τα  χορευτικά: α) Πολιτιστικός Σύλλογος Βαφειοχωρίου, β) Πολιτιστικός Σύλλογος Ασσήρου και γ) Λαογραφική Εδεσσαϊκή Εστία.

                                                   Από το Δ.Σ

του Πολιτιστικού Ομίλου Ξηρολιβάδου

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ-ΕΥΧΑΡΙΣΤΗΡΙΟ

4 Σεπτεμβρίου, 2023

Ο Πολιτιστικός Όμιλος Ξηρολιβάδου ευχαριστεί ιδιαίτερα τα τέκνα του Μιλτιάδη Πράπα και συγχωριανούς μας: Στέλλα, Νικόλαο και Ιωάννη Πράπα, για τη δωρεά του ποσού των 1.500 ευρώ προκειμένου να αγοραστούν καρέκλες και τραπέζια απαραίτητα για τις εκδηλώσεις του Ομίλου.

Η ξεχωριστή και πολυετής προσφορά των τέκνων του Μιλτιάδη Πράπα στον Πολιτιστικό Όμιλο μας δίνει δύναμη, αποτελώντας ένα ακόμη  στήριγμα στην προσπάθεια υλοποίησης των σκοπών και των στόχων του Ομίλου και ευχόμαστε να βρει και άλλους μιμητές στο μέλλον.    

Από τον Π.Ο.Ξ.

Συμμετοχή στο 6ο Φεστιβάλ Βέροιας

1 Σεπτεμβρίου, 2023

Το χορευτικό συγκρότημα του ΠΟΞ παρουσίασε χορούς των Βλάχων του Ανατολικού Βερμίου στο 6ο Φεστιβάλ Χορευτικών Συγκροτημάτων του Δήμου Βέροιας την Τετάρτη 23-82023 στην πλατεία Ωρολογίου. Η εμφάνισή του ήταν άριστη και σχολιάστηκε με τις καλύτερες κριτικές απο τον κόσμο και τα Μ.Μ.Ε. Παρατίθεται ένα δείγμα φωτογραφιών απο την παράσταση.

????????????????????????????????????

Το παρόν συγχρηματοδοτείται κατά 75% από το ΕΓΤΠΕ