Αρχείο για Ιούλιος, 2008

Αποτελέσματα εκλογών για το νέο Δ.Σ.

30 Ιουλίου, 2008

Στις 29 Ιουλίου 2008 και ώρα 9μ.μ. στο πολιτιστικό κτίριο του χωριού, οι επτά πρώτοι πλειοψηφίσαντες υποψήφιοι των εκλογών της 26Ης Ιουλίου για το Δ.Σ. και οι τρείς για την Ε.Ε. συνήλθαν σε σώμα για την ανάθεση των αξιωμάτων του Ομίλου.
Συνέχεια »

ΠΟΔΗΛΑΤΙΚΟΙ ΑΓΩΝΕΣ ΣΤΗ ΠΕΡΙΟΧΗ ΠΕΥΚΑ ΣΤΟ ΞΗΡΟΛΙΒΑΔΟ

28 Ιουλίου, 2008

Ολοκληρώθηκαν με επιτυχία την Κυριακή το πρωϊ (27/7) οι ποδηλατικοί αγώνες που διοργάνωσαν στο Ξηρολίβαδο, στην περιοχή «Πεύκα», ο δήμος Βέροιας και ο Πολιτιστικός Όμιλος Ξηρολιβάδου στα πλαίσια του «Έτους Αθλητισμού και Νεολαίας 2008 Δημήτριος Βικέλας». Οι αγωνιζόμενοι ξεπέρασαν τις ογδόντα συμμετοχές.
Συνέχεια »

Iππασία: Πραγματοποιήθηκε η Ιπποδρομία στο Ξηρολίβαδο

21 Ιουλίου, 2008

Πραγματοποιήθηκαν από τον Π.Ο.Ξ. την Κυριακή 20 Ιουλίου 7 μ.μ. στο Ξηρολίβαδο οι αγώνες Ιπποδρομίας «Ξηρολιβαδιώτικα» που ήταν ενταγμένοι στο «Έτος Αθλητισμού και Νεολαίας Δημήτριος Βικέλας» του δήμου Βέροιας. Πρώτος στην κατηγορία καθαρόαιμα αναδείχθηκε ο Χρήστος Καδόγλου και δεύτερος ο Γιάννης Καμπάς. Στην κατηγορία ημίαιμα πρώτος ήταν ο Γεώργιος Κοκόλης, δεύτερος ο Αθανάσιος Μπριάζας, τρίτος ο Βασίλης Καρταγεωργίου και τέταρτος ο Γιάννης Ιορδάνογλου. Στην κατηγορία Αραβάνια την πρώτη θέση μοιράστηκαν με τον ίδιο χρόνο οι Στέφανος Πολιτίκος και Αντώνης Τίκας. Ο Π.Ο.Ξ. ευχαριστεί την Ελληνική Ομάδα Διάσωσης για την σημαντική υποστήριξη για την ασφάλεια των αγώνων.

ΠΑΙΔΑΓΩΓΙΚΑ ΠΑΙΧΝΙΔΙΑ ΣΤΑ ΠΕΥΚΑ

20 Ιουλίου, 2008

Με μεγάλη συμμετοχή παιδιών (περνούσαν τις 70) πραγματοποιήθηκαν στα Πεύκα στι 19 Ιουλίου στις 6 μ.μ. η εκδήλωση των παιδαγωγικών παιχνιδιών που διοργάνωσε ο Π.Ο.Ξ. με τον υπεύθυνο αθλητικών δραστηριοτήτων Αν. Τυφλίδη και την συνεργασία του Παν/μίου Θεσ/νικης με τον καθηγητή Φ.Α. Κουκουρδή Κων/νο .
Συνέχεια »

Ξηρολιβαδιώτικα 2008

17 Ιουλίου, 2008

Όπως κάθε χρόνο και φέτος ο Πολιτιστικός Ομιλος Ξηρολιβάδου θα πραγματοποιήσει πολιτιστικές εκδηλώσεις του καλοκαιριού με αφορμή βέβαια την γιορτή του Προφήτη Ηλία(20 Ιουλίου ) με το εξής πρόγραμμα:

(όλες οι εκδηλώσεις θα γίνουν στο Ξηρολίβαδο)

Α) 18 Ιουλίου ημέρα Παρασκευή και ώρα 7μμ

4η Συνάντηση χορευτικών συγκροτημάτων

Β) 19 Ιουλίου ημέρα Σάββατο και ώρα 6μ.μ. στα Πεύκα Παιδαγωγικά παιχνίδια (τοξοβολία-αντιπταίριση-προσανατολισμός κ.λ.π.) με την συνεργασία του Παν/μίου Θεσ/νίκης.

Βράδυ γλέντι στα μαγαζιά του χωριού

Γ) 20 Ιουλίου ημέρα Κυριακή Πανηγυρική θεία λειτουργία στο Προφήτη Ηλία – Αγιασμός Μπούνας

και ώρα 6μμ στο λιβάδι, Ιππικοί αγώνες

Δ) 27 Ιουλίου ημέρα Κυριακή και ώρα 10πμ

Αγώνες Ποδηλασίας για παιδιά και εφήβους στα Πεύκα.

Σημείωση: Θα ακολουθήσουν και ανακοινώσεις για περαιτέρω εκδηλώσεις

Το Δ.Σ. του Π.Ο.Ξ.

Το παρόν συγχρηματοδοτείται κατά 75% από το ΕΓΤΠΕ