Αρχείο για Νοέμβριος, 2007

ΟΜΟΦΩΝΑ «ΟΧΙ» ΣΤΟ ΥΠΕΡ-ΛΑΤΟΜΕΙΟ ΣΤΗ ΠΕΡΙΟΧΗ ΞΗΡΟΛΙΒΑΔΟΥ ΑΠΟ ΤΟ ΝΟΜΑΡΧΙΑΚΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ

16 Νοεμβρίου, 2007

Την Τετάρτη 14 Νοε 2007 συνεδρίασε το νομαρχιακό συμβούλιο με θέματα όπου περιέχονταν και το θέμα του υπερ-λατομείου στη περιοχή του Ξηρολιβάδου.

Περισσότερα από 200 άτομα, Ξηρολιβαδιώτες, Φορείς και Ημαθιώτες, βρίσκονταν στη κατάμεστη αίθουσα συνεδριάσεων και στις σκάλες του κτιρίου όπου γίνονταν η συνεδρίαση. Ο Πολ. Όμιλος Ξηρολιβάδου ανάρτησε πανώ με μήνυμα προς όλους «ΣΩΣΤΕ ΤΟ ΒΕΡΜΙΟ».
Συνέχεια »

Ανακοίνωση το Δ.Σ για το λατομείο

16 Νοεμβρίου, 2007

Ο Πολιτιστικός Όμιλος Ξηρολιβάδου ευχαριστεί εκ μέρους των κατοίκων την Δήμαρχο Βέροιας Χαρούλα Ουσουλτζόγλου, τον πρόεδρο του δημοτικού συμβουλίου Τσαπαρόπουλο Πέτρο, τους αρχηγούς των παρατάξεων Σκουμπόπουλο Χρήστο και Ορφανίδη Γεώργιο, όλους τους δημοτικούς συμβούλους, τον Νομάρχη Ημαθίας Καραπαναγιωτίδη Κώστα, τον πρόεδρο του νομαρχιακού συμβουλίου Μηνά Γεώργιο, τους αρχηγούς των παρατάξεων Χασιώτη Γιάννη, Κον Γαβριηλίδη, Κον Τρεπελή, όλους τους νομαρχιακούς συμβούλους, για την σθεναρή στάση τους και τις ομόφωνες αποφάσεις των ενάντια στην ίδρυση του υπερ-λατομείου στο Βέρμιο ταυτιζόμενοι με την επιθυμία των κατοίκων της περιοχής.

Γνωρίζουμε πως ο αγώνας δεν σταματά εδώ αλλά συνεχίζεται και θα σας έχουμε δίπλα μας σε όλες του τις μορφές.

ΑΠΟ ΤΟΝ Π.Ο.Ξ.

ΟΜΟΦΩΝΟ «ΟΧΙ» ΑΠΟ ΤΟ ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ ΒΕΡΟΙΑΣ

7 Νοεμβρίου, 2007

ΟΜΟΦΩΝΟ «ΟΧΙ» ΑΠΟ ΤΟ ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ ΒΕΡΟΙΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΓΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΤΟΥ ΥΠΕΡ-ΛΑΤΟΜΕΙΟΥ ΣΤΟ ΞΗΡΟΛΙΒΑΔΟ

ΤΗΝ ΔΕΥΤΕΡΑ ΤΟ ΒΡΑΔΥ 5 ΝΟΕ 2007 ΣΥΝΕΔΡΙΑΣΕ ΤΟ ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ ΒΕΡΟΙΑΣ ΜΕ ΣΗΜΑΝΤΙΚΟΤΕΡΟ ΘΕΜΑ ΤΗΝ ΑΡΝΗΤΙΚΗ ΟΜΟΦΩΝΗ ΕΚΦΡΑΣΗ ΓΝΩΜΗΣ ΤΟΥ ΣΩΜΑΤΟΣ , ΠΑΡΟΥΣΙΑ ΤΩΝ ΚΑΤΟΙΚΩΝ ΤΟΥ ΞΗΡΟΛΙΒΑΔΟΥ, ΓΙΑ ΤΗΝ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ ΥΠΕΡ-ΛΑΤΟΜΕΙΟΥ ΚΑΙ ΣΕ ΑΠΟΣΤΑΣΗ 1900μ ΑΠΟ ΤΟΝ ΟΙΚΙΣΜΟ ΤΟΥ ΞΗΡΟΛΙΒΑΔΟΥ, ΑΠΟΡΡΙΠΤΟΝΤΑΣ ΤΟ ΑΙΤΗΜΑ ΤΗΣ ΕΤΑΙΡΕΙΑΣ «ΟΜΥΑ».
Συνέχεια »

ΨΗΦΙΣΜΑ ΣΤΗ ΣΤΕΓΗ ΓΡΑΜΜΑΤΩΝ / ΤΕΧΝΩΝ

1 Νοεμβρίου, 2007

Ψ Η Φ Ι Σ Μ Α

ΕΝΑΝΤΙΑ ΣΤΗΝ ΙΔΡΥΣΗ «ΥΠΕΡ-ΛΑΤΟΜΕΙΟΥ» 540,975 ΣΤΡΕΜΜΑΤΩΝ ΣΤΟ ΒΕΡΜΙΟ

Μετά από δημόσια πρόσκληση του Πολιτιστικού Ομίλου Ξηρολιβάδου των κατοίκων των χωριών του Βερμίου και κάθε ευαισθητοποιημένου πολίτη της Ημαθίας, ενεργού φορέα, οργανώσεων και Σωματείων, πραγματοποιήθηκε ευρεία λαϊκή συζήτηση – ενημέρωση την Πέμπτη 1 Νοεμβρίου 2007 στις 8.00 το βράδυ στη Στέγη Γραμμάτων & Τεχνών με στόχο να ενώσουμε όλοι μαζί τις δυνάμεις μας απέναντι στα συμφέροντα που απειλούν με υποβάθμιση ολόκληρο το Βέρμιο, των κατοίκων του και των επιχειρήσεων που υφίστανται σε αυτό.
Συνέχεια »

Το παρόν συγχρηματοδοτείται κατά 75% από το ΕΓΤΠΕ