[vc_empty_space height="-5px"]
Alienum phaedrum torquatos nec eu, vis detraxit periculis ex, nihil expetendis in mei. Mei an pericula euripidis, hinc partem. [vc_empty_space height="10px"]
[vc_empty_space height="20px"]
  • All
  • Νέα-Εκδηλώσεις
  • Φωτογραφικό Υλικό

Την Κυριακή 26 Ιουλίου ημέρα της Αγίας Παρασκευής, θα πραγματοποιηθεί η καθιερωμένη πορεία-προσκύνημα προς το Ιμπιλί, όπου αναβιώνει το πανηγύρι της Αγίας Παρασκευής και το Αντάμωμα των Σαρακατσάνων.  Η διαδρομή θα ακολουθήσει το  διεθνές μονοπάτι Ε4 όπως ορίζει η παράδοση των Ξηρολιβαδιωτών.
Η αναχώρηση θα γίνει στις 7 π.μ. από το Πολιτιστικό Κέντρο Ξηρολιβάδου με αρχηγό αποστολής τον  αντιπρόεδρο   του Π.Ο.Ξ.  Αναστάσιο Τυφλίδη.

O Πολιτιστικός Όμιλος Ξηρολιβάδου την Πέμπτη  30 Ιουλίου 2009 διοργανώνει αποστολή νυχτερινής διαβίωσης στους πρόποδες του Ξηροβουνίου στην θέση Μπαρίκα και το πρωί της επομένης, πορεία προς την κορυφή σε υψόμετρο 1804 μέτρων. Στην αποστολή μπορούν να συμμετάσχουν γονείς και παιδιά του Ξηρολιβάδου αλλά και φίλοι του χωριού. Για την διατροφή και ψυχαγωγία των παιδιών θα  υπάρξει μέριμνα από τον Π.Ο.Ξ.

Ο Πολιτιστικός Όμιλος Ξηρολιβάδου στα πλαίσια της διοργάνωσης  «ΓΙΟΡΤΕΣ ΒΕΡΜΙΟΥ 2009», παρουσιάζει  την μουσική εκδήλωση   «ΛΑΪΚΗ ΒΡΑΔΙΑ ΜΕ ΤΗΝ ΧΟΡΩΔΙΑ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ ΜΕΛΙΚΗΣ»
Η εκδήλωση θα πραγματοποιηθεί την Τετάρτη 29 Ιουλίου 2009 και ώρα 20.30 στο γήπεδο μπάσκετ  του Ξηρολιβάδου και είναι ελεύθερη για το κοινό.

Με ανέλπιστα μεγάλη συμμετοχή και επιτυχία πραγματοποιήθηκε η συνέλευση των νέων Ξηρολιβαδιωτών στο Πολιτιστικό Κέντρο του χωριού. Το σύνολο σχεδόν των παιδιών του Ξηρολιβάδου, μαθητές του Δημοτικού, του Γυμνασίου, του Λυκείου, αλλά και φοιτητές, ανταποκρίθηκαν στην πρόσκληση του ΠΟΞ και γέμισαν τον χώρο του Πολιτιστικού Κέντρου εγκαινιάζοντας μια πρωτόγνωρη διαδικασία και καθιερώνοντας έναν νέο ελπιδοφόρο θεσμό.