[vc_empty_space height="-5px"]
Alienum phaedrum torquatos nec eu, vis detraxit periculis ex, nihil expetendis in mei. Mei an pericula euripidis, hinc partem. [vc_empty_space height="10px"]
[vc_empty_space height="20px"]

ΤΑ ΜΟΝΟΠΑΤΙΑ ΤΩΝ ΠΑΡΑΜΥΘΙΩΝ ΣΤΟ ΞΗΡΟΛΙΒΑΔΟ

Πολιτιστικός Όμιλος Ξηρολιβάδου / Νέα-Εκδηλώσεις  / Εκδηλώσεις  / ΤΑ ΜΟΝΟΠΑΤΙΑ ΤΩΝ ΠΑΡΑΜΥΘΙΩΝ ΣΤΟ ΞΗΡΟΛΙΒΑΔΟ

Μια ξεχωριστή εμπειρία στο Πολιτιστικό Κέντρο Ξηρολιβάδου βίωσαν τα παιδιά του χωριού  περπατώντας «στα μονοπάτια των παραμυθιών» κάτω από την καθοδήγηση της Κατερίνας Αναστασίου που προσφέρθηκε ευγενώς προς τούτο.

Στην αυλή του Πολιτιστικού Κέντρου η Κατερίνα Αναστασίου αφηγήθηκε με ιδιαίτερη ευαισθησία το παραμύθι της ημέρας. Στην συνέχεια τα παιδιά παίζοντας με ρόλους, κινήσεις και τεχνικές αυτοσχεδιασμού, ζωντάνεψαν το παραμύθι, ταξιδεύοντας στον μαγικό του κόσμο.

Ζωγραφίζοντας γίγαντες, φασόλια, χρυσά αυγά και παραμυθένιες φιγούρες σε έργο μεγάλων διαστάσεων, τα παιδιά δημιούργησαν μια ξεχωριστή εικαστική  πρόταση. Τέλος κατασκεύασαν με εναλλακτικό τρόπο κούκλες και μουσικά όργανα, εμπνευσμένα από στοιχεία του παραμυθιού.

Ο ΠΟΞ ευχαριστεί θερμώς την Κατερίνα Αναστασίου που με την προσφορά της προσέθεσε ακόμα μία επιτυχημένη εκδήλωση στις «Γιορτές Βερμίου 2009».

[GALLERY=30]