[vc_empty_space height="-5px"]
Alienum phaedrum torquatos nec eu, vis detraxit periculis ex, nihil expetendis in mei. Mei an pericula euripidis, hinc partem. [vc_empty_space height="10px"]
[vc_empty_space height="20px"]

ΠΑΙΔΑΓΩΓΙΚΑ ΠΑΙΧΝΙΔΙΑ ΣΤΑ ΠΕΥΚΑ

Πολιτιστικός Όμιλος Ξηρολιβάδου / Νέα-Εκδηλώσεις  / Εκδηλώσεις  / ΠΑΙΔΑΓΩΓΙΚΑ ΠΑΙΧΝΙΔΙΑ ΣΤΑ ΠΕΥΚΑ

Με μεγάλη συμμετοχή παιδιών (περνούσαν τις 70) πραγματοποιήθηκαν στα Πεύκα στι 19 Ιουλίου στις 6 μ.μ. η εκδήλωση των παιδαγωγικών παιχνιδιών που διοργάνωσε ο Π.Ο.Ξ. με τον υπεύθυνο αθλητικών δραστηριοτήτων Αν. Τυφλίδη και την συνεργασία του Παν/μίου Θεσ/νικης με τον καθηγητή Φ.Α. Κουκουρδή Κων/νο .

Οι δραστηριότητες που πραγματοποιήθηκαν ήταν ο αγωνιστικός προσανατολισμός μέσα στο δάσος, η τοξοβολία , η διελκυνστίδα , η σκυταλοδρομία για την διαχείριση του νερού, η αντιπταίριση κλπ.

Όλα τα παιδιά που συμμετείχαν έμειναν ικανοποιημένα και πλημμυρισμένα από χαρά. Ακόμη και οι γονείς των παιδιών και οι θεατές που παρακολουθούσαν, βίωσαν και αυτοί τα παιχνίδια άλλοτε παροτρύνοντας τα παιδιά και άλλοτε α συμμετέχοντας οι ίδιοι σε αυτά. Στο τέλος της εκδήλωσης προσφέρθηκαν από τον όμιλο σε όλους τους συμμετέχοντες σάντουιτς, χυμοί, νερά και διπλώματα συμμετοχής . Με το τέλος της εκδήλωσης όλα τα παιδιά συμμετείχαν στον καθαρισμό του χώρου με την οδηγία των διοργανωτών σε μια πράξη πολιτισμού.

Ο Π.Ο.Ξ. ευχαριστήσει τον Κ.Φ.Α. του Παν/μίου Θεσ/νίκης Κουκουρή Κων/νο για τον χρόνο και το μεράκι που κατέθεσε για την πραγματοποίηση της εκδήλωσης.

[GALLERY=11]