[vc_empty_space height="-5px"]
Alienum phaedrum torquatos nec eu, vis detraxit periculis ex, nihil expetendis in mei. Mei an pericula euripidis, hinc partem. [vc_empty_space height="10px"]
[vc_empty_space height="20px"]

Ο ΠΑΝΗΓΥΡΙΚΟΣ ΜΕΓΑΣ ΕΣΠΕΡΙΝΟΣ

Την παραμονή του Προφήτη Ηλία τελέστηκε Μέγας Πανηγυρικός Εσπερινός από τον ιερέα της Ιεράς Μονής Παναγίας Σουμελά πατέρα Σεραφείμ ο οποίος μίλησε με θέμα «Ο Προφήτης Ηλίας ως ηθικό υπόδειγμα στην σύγρονη πνευματική ζωή». Την τελετή τίμησαν με την παρουσία τους ο Βουλευτής Ημαθίας κ. Μιχάλης Χαλκίδης, η Δήμαρχος Βέροιας κ. Χαρούλα Ουσουλτζόγλου, ο πρώην Δήμαρχος κ. Χρήστος Σκουμπόπουλος, Αντιδήμαρχοι, Νομαρχιακοί και Δημοτικοί Σύμβουλοι, εκπρόσωποι Φορέων και πλήθος Ξηρολιβαδιωτών και επισκεπτών του χωριού. Σε όλη την διάρκεια της θρησκευτικής τελετής και κατά τη λιτάνευση πέριξ του Ιερού Ναού, την Ιερά Εικόνα του Αγίου Προφήτη Ηλία συνόδευαν τιμητικά νέοι και νέες του χωριού με τις παραδοσιακές ενδυμασίες του Ξηρολιβάδου. Στην συνέχεια ο ΠΟΞ παρέθεσε δεξίωσε στο Πολιτιστικό Κέντρο του χωριού και τέλεσε τα εγκαίνια της έκθεσης έκθεσης στρατιωτικών ενδυμασιών και ενθυμημάτων.
Κατά την υποδοχή των επισκεπτών στο Πολιτιστικό Κέντρο έγινε επίσημη παρουσίαση της νεώτερης εξαμηνιαίας συλλεκτικής έκδοσης του περιοδικού «ΑΡΩΜΑ ΞΗΡΟΛΙΒΑΔΟΥ» που εκδίδει ο ΠΟΞ.