[vc_empty_space height="-5px"]
Alienum phaedrum torquatos nec eu, vis detraxit periculis ex, nihil expetendis in mei. Mei an pericula euripidis, hinc partem. [vc_empty_space height="10px"]
[vc_empty_space height="20px"]

ΜΑΓΕΥΤΙΚΗ ΒΡΑΔΙΑ ΣΤΟ ΞΗΡΟΛΙΒΑΔΟ ΜΕ ΤΗΝ ΧΟΡΩΔΙΑ ΜΕΛΙΚΗΣ

Πολιτιστικός Όμιλος Ξηρολιβάδου / Νέα-Εκδηλώσεις  / Εκδηλώσεις  / ΜΑΓΕΥΤΙΚΗ ΒΡΑΔΙΑ ΣΤΟ ΞΗΡΟΛΙΒΑΔΟ ΜΕ ΤΗΝ ΧΟΡΩΔΙΑ ΜΕΛΙΚΗΣ

Μια μοναδική μαγευτική βραδιά, πλημμυρισμένη με μουσική και εξαιρετικές ερμηνείες, έζησαν όλοι όσοι επέλεξαν να αφήσουν την ζέστη της πόλης και του κάμπου και να ανηφορίσουν στο Ξηρολιβάδο συνοδευόμενοι από την σελήνη που ανέτελε απο την κορυφογραμμή του Βερμίου.

Μπροστά σε ένα ενθουσιώδες πολυπληθές κοινό, που γέμιζε τον χώρο μπροστά από το  Πολιτιστικό Κέντρο του χωριού, η Χορωδία Μελίκης συνοδευόμενη από το μουσικό της  σχήμα, έδωσε μιά από τις πλέον επιτυχημένες συναυλίες της, παρουσιάζοντας με μοναδικό ερμηνευτικό τρόπο, παλιά και νέα έντεχνα και παραδοσιακά τραγούδια, τα οποία σιγοτραγούδησαν  όλοι οι παρευρισκόμενοι.

Την μελικιώτικη αποστολή την οποία συνόδευε ο Δήμαρχος Μελίκης Κώστας Καρέλης, υποδέχτηκαν στο Πολιτιστικό Κέντρο μέλη του ΠΟΞ προσφέροντας τα παραδοσιακά κεράσματα του Ξηρολιβάδου λαγγίτες και μπισκοτολούκουμα. Κατά την υποδοχή έγινε σύντομη αναφορά στην ιστορία και τις παραδόσεις του Ξηρολιβάδου από τον Πρόεδρο του ΠΟΞ Αν.Βασιάδη.

Πριν από την έναρξη της συναυλίας χαιρετισμό απηύθυνε ο Πρόεδρος του ΠΟΞ ο οποίος καλωσόρισε του επισκέπτες  στο Ξηρολίβαδο και ευχαρίστησε τον Δήμαρχο Μελίκης και την Χορωδία για την ανταπόκρισή τους στην πρόσκληση που απηύθηνε ο ΠΟΞ προκειμένου να συμμετάσχουν στις «Γιορτές Βερμίου 2009». Χαιρετισμό απηύθυνε και ο Δήμαρχος Μελίκης Κώστας Καρέλης ο οποίος εξέφρασε την μεγάλη του χαρά που του δόθηκε η ευκαιρία να βρεθεί στο Ξηρολίβαδο και να γνωρίσει τον τόπο και τους ανθρώπους του.

Εκ μέρους του ΠΟΞ επιδόθηκαν αναμνηστικά αντίτυπα των εκδόσεων του Ομίλου στον Δήμαρχο Μελίκης από την Υπεύθυνη Μορφωτικού Αν. Κόγια, στην Χοράρχη της Χορωδίας Μελίκης Κατερίνα Σωτηρίου από τον Νομικό Υπεύθυνο Γιωρ.Γεωργίου και στον Πρόεδρο του Δημοτικού Συμβουλίου Μελίκης  Κώστα Τζουνόπουλο ως εκπροσώπου του μουσικού σχήματος στο οποίο μετείχε, από τον Υπεύθυνο Νεολαίας Βασ. Χασιώτη. Μετά την ολοκλήρωση του μουσικού προγράμματος,  η Χορωδία έδωσε την χαρά να συνοδεύσει το κοινό σε ένα ενθουσιώδες γλέντι με την συμμετοχή όλων.

[GALLERY=24]